Wij zijn een maatschappelijk betrokken organisatie en kijken verder dan de financiële branche en onze eigen klanten.  Dit kan zijn in de vorm van een financiële bijdrage, maar ook het leveren van goederen of diensten behoort tot de mogelijkheden. Om te bepalen welke doelen wij steunen, hanteren we een aantal criteria die vastgelegd zijn in ons sponsorbeleid.

 

Leeuwarden-Fryslân is in 2018 de Culturele Hoofdstad van Europa. Een jaar lang laten de Friezen zien hoe ze het leven vieren en daarbij een gezonde planeet achter laten voor de generaties die nog komen. Hoe ze met lef hun kop boven het maaiveld uitsteken om hun eigenwijze manieren grenzeloos aan de wereld te laten zien. Cultuur is dus niet het doel, maar het middel. Het landschap is het podium en iedereen is uitgenodigd!
www.2018.nl

 

 

 

Speedbooks ondersteund bovenstaande goede doelen op verschillende manieren. In onze nieuwsbrieven en op de website via ‘Nieuws‘ besteden wij aandacht aan de evenementen.

 

Golfen voor het Foppe Fonds

Het Foppe Fonds zet zich in voor kinderen met een beperking. Omdat zij geloven dat ieder kind die je een kans geeft om zichzelf te ontwikkelen, dat zal aangrijpen. Zij bieden deze kinderen een sportieve kans die niet alleen bijdraagt aan hun sportieve ambities, maar ook hun maatschappelijke ontwikkeling.

 

 

speedbooks frisian polo

Zaterdag 16 en zondag 17 september vindt op landgoed Rijs in Gaasterland de 2e Speedbooks Frisian Polo Trophy plaats. Een uniek publieksevenement dat zijn gelijke niet kent. Polo Rijs maakt onderdeel uit van de nationale polo-agenda.
www.polorijs.nl

 

kws

Speedbooks en de KWS tekenden een sponsorovereenkomst voor drie jaar. Speedbooks rapportage software helpt ondernemers hun financiële management te stroomlijnen. Het Friese bedrijf is nauw verbonden aan meerdere regionale sportorganisaties. Lume Paulusma: “Ik woon in Sneek en draag de lokale sport een warm hart toe. Speedbooks sponsort twee voetbalclubs en daarnaast de Koninklijke Nederlandse Kaatsbond en sportclub Heerenveen. Als Fries vind ik het belangrijk om bijzondere Friese organisaties en evenementen met een mooie historie te ondersteunen.”
www.kws-sneek.nl

 

scheerenveen - speedbooks

Speedbooks, het business software bedrijf van Lume Paulusma, is co-sponsor geworden van sc Heerenveen. Het bedrijf uit Heerenveen is al langere tijd betrokken bij de Friese club. Algemeen directeur Paulusma is sinds jaar en dag groot fan, is seizoenkaarthouder, heeft een passie voor voetbal en heeft met zijn bedrijf sinds 2008 een zakenloge in het stadion (samen met twee andere bedrijven, HANOS en Start People) en is sindsdien OSSH-lid. Dit jaar werd de landelijke branche award in de categorie “Business Software” gewonnen en de viering hiervan vond plaats in het Abe Lenstra stadion. Dit alles maakt de stap naar co-sponsor een logische.
www.sc-heerenveen.nl

scheerenveen - speedbooks

 

fcgroningen - speedbooks

Speedbooks is sponsor van FC Groningen en lid van de Hattrick’s Club. De Hattrick’s Club is alweer een aantal jaren de grootste zakenclub van Stad en Ommeland. Onder het motto ‘voetbal, zaken en plezier’ voorziet deze levendige businessclub haar bedrijfsleden van een groot, maar vooral ook gevarieerd zakelijk netwerk. Daarnaast is via de naamsvermelding van alle aangesloten bedrijven iedereen op de hoogte van elkaars diensten en of producten.
www.fcgroningen.nl

Meer dan 2500 tevreden gebruikers.

“Het gebruikersgemak & de snelle toepasbaarheid zijn voor mij belangrijke voordelen van de software.”

Ton Ooms
Ooms Accountants & Belastingadviseurs

Bekijk meer referenties
Geschikt voor élk boekhoudpakket, zoals:
Bekijk alle pakketten