Training Speedbooks rapportage software

Compact en resultaatgericht?

Wil je maximaal resultaat halen uit je Speedbooks rapportage software? Profiteer dan van onze compacte en resultaatgerichte gebruikerstraining. Een ervaren Speedbooks consultant leidt je in één dagdeel door het complete programma. Zodat de financiële rapportage software geen geheimen meer voor je heeft.

Twee trainingsvarianten

We hebben een training als je net begint met je Speedbooks en er direct het maximale uit wilt halen. En we hebben een variant voor ervaren gebruikers die willen weten wat ze nog méér kunnen halen uit hun rapportage software.
De beginnerstraining vindt plaats in de ochtend van 9.30 uur – 12.30 uur, de training voor gevorderden in de middag van 13:30 uur – 16:30 uur.

Inschrijven gaat heel gemakkelijk!

Na het invullen van het formulier ontvang je een e-mail ter bevestiging van de inschrijving. Minimaal 1 week van tevoren sturen wij je per e-mail aanvullende, praktische informatie met betrekking tot de training.

Om de training zo effectief als mogelijk te laten verlopen zijn er per training maximaal 8 plaatsen beschikbaar. De vergoeding bedraagt € 399,- per persoon (excl. BTW).

Heb je naar aanleiding van bovenstaande vragen en/of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op, we staan je graag te woord. We zijn te bereiken op 0513 – 820 130 of je kan een e-mail sturen naar info@speedbooks.com.

• Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Meer dan 2500 tevreden gebruikers.

“Speedbooks software in één woord: doeltreffend!”

Peter Veenman
CSN Groep B.V.