Speedbooks & Hofmeier zijn een samenwerking aangegaan

12 apr 2019

Speedbooks en Hofmeier zijn een bijzondere samenwerking aangegaan. Speedbooks is de rapportgenerator voor al uw financiële rapportage en Hofmeier is de business partner voor financiële en organisatievraagstukken. Een combinatie waarmee op eenvoudige wijze vanuit de data tot gestandaardiseerde en voor de organisatie op maat gesneden rapportages gemaakt kunnen worden.

Voor veel organisaties, die aangesloten zijn bij Hofmeier, is het samenstellen van periodieke rapportages elke keer een uitdaging. Voor de rapportages wordt veelal gebruik gemaakt door de organisatie ontwikkelde modellen waar weinig in gestandaardiseerd is, en waar bij iedere rapportage weer aanpassingen moeten worden gedaan. Dit is nu verleden tijd. De samenwerking tussen Speedbooks en Hofmeier biedt een complete oplossing. De implementatie zorgt ervoor dat vanuit het primaire systeem een model wordt gevuld, wat ook te gebruiken is voor tussentijdse rapportage en vergelijkingen tussen perioden. Bovendien is het model eenvoudig aan te passen zonder daarmee het risico te lopen nieuwe brongegevens te verwijderen. Het is de oplossing die gebruik maakt van standaard office applicaties, waarmee medewerkers reeds gewend zijn te werken. Kortom het levert organisaties tijdsbesparing, gemak en consistente modellen op.

Hofmeier, is net als Speedbooks een ambitieuze organisatie en heeft een scherp oog voor trends en ontwikkelingen. De missie van Hofmeier: organisaties helpen om hun ambities waar te maken. Door samen de financiële functie te optimaliseren en daarmee vraagstukken aan te pakken met als doel het behalen van groei en het verbeteren van resultaten. Meer weten? Klik hier voor meer informatie over de samenwerking tussen Speedbooks en Hofmeier.

Deel deze informatie:

Meer dan 9700 tevreden gebruikers.

“Het gebruikersgemak & de snelle toepasbaarheid zijn voor mij belangrijke voordelen van de software.”

Ton Ooms
Ooms Accountants & Belastingadviseurs

Bekijk meer referenties
Geschikt voor élk boekhoudpakket, zoals:
Bekijk alle pakketten