MUIS Software start geïntegreerde rapportagetool met Speedbooks

08 nov 2018

Speedbooks rapportage software en MUIS Software zijn een unieke samenwerking aangegaan. De online rapportagetool van Speedbooks is geïntegreerd in iMUIS Online. Zo kunnen iMUIS Online klanten vanaf nu profiteren van overzichtelijk standaard ingestelde en eigen gemaakte rapportages.

Hoe is de samenwerking ontstaan?

Speedbooks rapportage software is bijna 10 jaar geleden ontstaan uit de behoefte aan eenvoudig te genereren rapporten vanuit het boekhoudpakket, die ook nog eens flexibel aanpasbaar zijn. Geen lange implementatietrajecten of hoge consultkosten, maar een tool die snel en betrouwbaar inzicht geeft in de actuele cijfers. De ambitie van MUIS Software sluit hier naadloos op aan: “ondernemers moeten ondernemen en zo min mogelijk tijd besteden aan administratieve zaken”. Met de integratie van Speedbooks online in iMUIS Online wordt hiermee volgende stap gezet.

Helemaal nu klanten vaker en meer inzicht willen in hun financiële situatie, betekent het dat administratie- en accountantskantoren proactief aan de slag gaan met de wensen van de klant. De integratie van de online rapportage software van Speedbooks in iMUIS Online voorziet in de behoefte om snel een eenvoudig beschikking te hebben over de juiste rapportages.

Hoe ziet de integratie van Speedbooks in iMUIS Online eruit?

Speedbooks online is volledig geïntegreerd in iMUIS Online en maakt het mogelijk om snel en eenvoudig de juiste rapportages voorhanden te hebben. Via het (volledig aanpasbare) online dashboard in iMUIS Online en de mobiele app hebben klanten overal en altijd inzage in de cijfers. In totaal zijn er tien standaardrapporten beschikbaar voor iMUIS Online klanten. Denk hierbij o.a. aan maand- en kwartaaloverzichten, 5-periodenoverzicht, benchmarkrapport en het jaarrekeningmodel.

Wat betekent de integratie voor Speedbooks klanten die werken met iMUIS Online?

De integratie van Speedbooks online in iMUIS Online is niet van directe invloed op bestaande Speedbooks klanten die werken met iMUIS Online. Veelal hebben klanten naast enkelvoudige rapporten ook behoefte aan consolideren, budgetteren of rapporteren op kostenplaats. Deze functionaliteiten zijn op dit moment niet beschikbaar in de geïntegreerde Speedbooks rapportagetool in iMUIS Online.

MUIS Software

MUIS Software, gevestigd in Heemskerk, is een ambitieus en modern softwarebedrijf dat zich focust op de groei van ondernemers en accountants. Ondernemers moeten ondernemen en zo min mogelijk tijd besteden aan administratieve zaken. Met dat in het achterhoofd werd MUIS Software in 1984 opgericht en ontwikkelde het bedrijf administratieve software speciaal voor accountants en ondernemers. Meer weten? Klik hier voor meer informatie over de iMUIS Online Speedbooks Rapportagetool.

Deel deze informatie:

Meer dan 4000 tevreden gebruikers.

Speedbooks maakt de vertaalslag van boekhouding naar begrijpende rapportages. Dit ontzorgt en geeft mijn cliënten meer inzicht in hun eigen onderneming.

Administratiekantoor van Oldenmark
Pascal van Oldenmark

Bekijk meer referenties
Geschikt voor élk boekhoudpakket, zoals:
Bekijk alle pakketten