Speedbooks versie 6.3

09 apr 2019

Ook in 2019 blijft Speedbooks haar software verder optimaliseren om het nog gebruiksvriendelijker te maken. In de komende periode worden er meerdere updates uitgebracht. Vanaf vandaag is Speedbooks versie 6.3 beschikbaar. In deze update zijn er naast een aantal snelheidsverbeteringen de volgende zaken aangepast.

Wat is nieuw in versie 6.3

Centrale administratie

Het is mogelijk om rubrieken te koppelen, zodat het bedrag toe te kennen is aan meerdere rubrieken tegelijk. Hiermee wordt, afhankelijk van het saldo, de waarde in de juiste rubriek getoond. Dit is nu centraal voor alle administraties in één keer te regelen.

Automatisch elimineren

Dit houdt in dat bij het consolideren rubrieken aan elkaar gekoppeld kunnen worden, zodat het geëlimineerde bedrag automatisch wordt tegen geboekt op een opgegeven rubriek. Dit werkt ook voor de volledige eliminatie van alle dochters.

Maatwerk rubriek

Het is mogelijk de standaard benamingen van een rubriek aan te passen.

Databasekoppeling en exports

Het inlezen van het budget is aangepast. Als alles, na het inlezen, is gerubriceerd springt het programma naar invoeren budget in plaats van rubricering. Hiermee is het ingelezen budget direct zichtbaar en eventueel nog aan te passen.

Deel deze informatie:

Meer dan 4000 tevreden gebruikers.

"Niet alleen ik werk naar volle tevredenheid met Speedbooks, ook mijn klanten vinden de presentaties (managementoverzichten) heel prettig en duidelijk."

Bert Elfferich
Elfferich Administratie & Belastingadvies

Bekijk meer referenties
Geschikt voor élk boekhoudpakket, zoals:
Bekijk alle pakketten