Jouw boekhoudsoftware

Vind je het lastig om snel informatie te halen uit je boekhoudsoftware, omdat deze onoverzichtelijk of te ingewikkeld is? De rapportage software van Speedbooks visualiseert jouw gegevens en zorgt ervoor dat jouw gegevens makkelijk en snel te lezen zijn. Met de automatische databasekoppeling wordt je data overzichtelijk verwerkt in visuele dashboards, rapportages en alerts die je precies vertellen hoe elk onderdeel van jouw bedrijf presteert.

Koppelen met jouw boekhoudsoftware

De rapportage software van Speedbooks is geschikt voor alle bekende boekhoudsoftware in Nederland, waardoor ook jouw gegevens makkelijk te koppelen zijn aan de rapportage software. Hier zie je een overzicht van de boekhoudpakketen die gekoppeld kunnen worden aan de software van Speedbooks. Staat jouw boekhoudpakket niet op de lijst, dan zorgen wij nog steeds voor de juiste koppeling met jouw software. Wij zorgen ervoor dat dit op een tijdelijke manier geregeld wordt, zodat je zo snel mogelijk kan profiteren van de voordelen van onze rapportage software.

Rapportages voor jouw boekhoudsoftware

De rapportage software van Speedbooks biedt verschillende features die jouw boekhoudsoftware versimpelen. Je kunt bijvoorbeeld een jaarrekening opstellen of eenvoudig de maand- en kwartaalrapportages genereren. Met de rapportage software van Speedbooks heb je altijd toegang om te kijken naar jouw real-time gegevens. Je kunt daardoor sneller ingrijpen op financiële veranderingen, plaats van pas te reageren wanneer je de gegevens in jouw boekhoudsoftware handmatig inzichtelijk hebt gemaakt. In totaal heb je +/- 20 verschillende rapportages tot je beschikking en een dashboard waarin alles duidelijk overzichtelijk en makkelijk te vinden is.

Meer rendement uit jouw boekhoudsoftware

Haal het maximale rendement uit jouw data met de rapportage software van Speedbooks. Wees altijd up-to-date, door het feit dat je altijd inzicht hebt in je cijfers en gegevens wanneer je maar wilt. Speedbooks is eenvoudig, efficiënt, persoonlijk en behulpzaam. Ben je nog niet overtuigd? Dan kun je altijd onze 14 dagen gratis demoversie uitproberen waarin je het gemak, de snelheid en het ondernemersvoordeel van Speedbooks kunt uittesten.

Meer dan 4000 tevreden gebruikers.

“Speedbooks software in één woord: doeltreffend!”

Peter Veenman
CSN Groep B.V.

Bekijk meer referenties
Geschikt voor élk boekhoudpakket, zoals:
Bekijk alle pakketten