Jouw boekhoudsoftware

Vind u het lastig om snel informatie te halen uit uw boekhoudsoftware, omdat deze onoverzichtelijk of te ingewikkeld is? De rapportage software van Speedbooks visualiseert uw gegevens en zorgt ervoor dat uw gegevens makkelijk en snel te lezen zijn. Met de automatische databasekoppeling wordt uw data overzichtelijk verwerkt in visuele dashboards, rapportages en alerts die u precies vertellen hoe elk onderdeel van uw bedrijf presteert.

Koppelen met uw boekhoudsoftware

De rapportage software van Speedbooks is geschikt voor alle bekende boekhoudsoftware in Nederland, waardoor ook uw gegevens makkelijk te koppelen zijn aan de rapportage software. Hier ziet u een overzicht van de boekhoudpakketen die gekoppeld kunnen worden aan de software van Speedbooks. Staat uw boekhoudpakket niet op de lijst, dan zorgen wij nog steeds voor de juiste koppeling met uw software. Wij zorgen ervoor dat dit op een tijdelijke manier geregeld wordt, zodat u zo snel mogelijk kan profiteren van de voordelen van onze rapportage software.

Rapportages voor uw  boekhoudsoftware

De rapportage software van Speedbooks biedt verschillende features die uw boekhoudsoftware versimpelen. U kunt bijvoorbeeld een jaarrekening opstellen of eenvoudig de maand- en kwartaalrapportages genereren. Met de rapportage software van Speedbooks heeft u altijd toegang om te kijken naar jouw real-time gegevens. U kunt daardoor sneller ingrijpen op financiële veranderingen, plaats van pas te reageren wanneer u de gegevens in uw boekhoudsoftware handmatig inzichtelijk hebt gemaakt. In totaal heeft u +/- 20 verschillende rapportages tot u beschikking en een dashboard waarin alles duidelijk overzichtelijk en makkelijk te vinden is.

Meer rendement uit jouw boekhoudsoftware

Haal het maximale rendement uit uw data met de rapportage software van Speedbooks. Wees altijd up-to-date, door het feit dat u altijd inzicht hebt in uw cijfers en gegevens wanneer u maar wilt. Speedbooks is eenvoudig, efficiënt, persoonlijk en behulpzaam. Bent u nog niet overtuigd? Dan kunt u altijd onze 14 dagen vrijblijvend onze demoversie uitproberen waarin u het gemak, de snelheid en het ondernemersvoordeel van Speedbooks kunt uittesten.

Meer dan 9700 tevreden gebruikers.

“Het gebruikersgemak & de snelle toepasbaarheid zijn voor mij belangrijke voordelen van de software.”

Ton Ooms
Ooms Accountants & Belastingadviseurs

Bekijk meer referenties
Geschikt voor élk boekhoudpakket, zoals:
Bekijk alle pakketten