Business Intelligence

Business intelligence staat voor het gebruiken van informatie die continu beschikbaar is door middel van slimme ICT-oplossingen. Het belang van business intelligence groeit binnen veel organisaties doordat technologie en data-analyse een steeds grotere rol inneemt bij het besluitproces. Bij Speedbooks staan we op de eerste plaats als het gaat om de ontwikkeling van slimme systemen die ondersteuning bieden op het gebied van financiële business intelligence.

Datagestuurd met Business Intelligence

Het sturen van een bedrijf op basis van data is niet voor elk bedrijf een vertrouwd proces. Het maken van beslissingen op “onderbuikgevoel” lijkt in veel gevallen betrouwbaar. Echter, naast menselijke expertise, wat één van de kernwaarden van een sterke organisatie is, kan het combineren van expertise met financiële data van grote toegevoegde waarde zijn. Het grote voordeel: datagestuurde systemen zijn altijd objectief. Business Intelligence toepassen binnen uw bedrijf? De rapportage software van Speedbooks visualiseren uw financiële gegevens op een duidelijke en overzichtelijk manier, zodat u de maximale informatie kan halen uit uw data. Stuur uw bedrijf naar de eerste plaats!

Business Intelligence met jouw boekhoudpakket

De rapportage software van Speedbooks is geschikt voor nagenoeg alle boekhoudpakketten. De software van Speedbooks zorgt ervoor dat u meer informatie uit uw gegevens kan halen, en op deze manier worden de beslissingen maken makkelijker en objectiever. Start nu met het optimaal benutten van financiële data met de rapportage software van Speedbooks. Hier kunt u een overzicht vinden van de boekhoudpakketten die koppelen zijn met Speedbooks.

Concurrentievoordeel met Business Intelligence

Zorg ervoor dat u het maximale rendement haalt uit de financiële data die beschikbaar is binnen uw bedrijf. Loop voor op de concurrentie door als eerste trends te ontdekken en toe te passen. Interesse in hoe Speedbooks business intelligence bij u kan helpen? Vraag vrijblijvend een demo versie aan van Speedbooks aan of neem contact op!

 

 

Meer dan 9700 tevreden gebruikers.

“Speedbooks software in één woord: doeltreffend!”

Peter Veenman
CSN Groep B.V.

Bekijk meer referenties
Geschikt voor élk boekhoudpakket, zoals:
Bekijk alle pakketten