Probeer nu de Speedbooks demo!

Speedbooks gratis 14 dagen proberen? Vul nu het formulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op. Vragen over de demo? Lees dan de veelgestelde vragen onder het formulier of neem contact op.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Veelgestelde vragen over de Speedbooks demo

Wilt u eerst weten waar u aan toe bent voordat u een gratis demo aanvraagt? Groot gelijk! Onderstaand hebben wij de veelgestelde vragen (en antwoorden) over de demo op een rijtje gezet.

Worden mijn gegevens bij inschrijving gedeeld met derden?

Hier past een kort antwoord: nee, de ingevulde gegevens worden niet met anderen gedeeld. Wanneer u dit formulier invult zal enkel vanuit Speedbooks contact met u worden opgenomen met informatie over de aanvraag.

Bekijk onze privacy verklaring hier.

Wat houd de demo exact in & wat kan ik hierin doen?

In de demo periode van 14 dagen zijn alle functies van Speedbooks beschikbaar, behalve de mogelijkheid tot het deponeren van de jaarrekening oftewel SBR.

Voor hoeveel personen geldt de demo?

De demo van 14 dagen is toegankelijk vanaf één e-mailadres. Mocht u graag willen testen met meerdere personen in het bedrijf is dit dus enkel mogelijk als zij ook de inloggegevens voor de demo hebben. Is dit vanwege veiligheidsredenen/AVG niet mogelijk, neem dan contact op met onze support afdeling, wij helpen graag verder.

Wat gebeurt er na mijn proefperiode?

Na de proefperiode wordt er contact met u opgenomen met de vraag naar uw ervaringen en of u Speedbooks wil blijven gebruiken. Wanneer u akkoord bent, blijven alle ingevoerde gegevens behouden en wordt het proefaccount omgezet naar een betaald account. Ziet u er vanaf? Dan verwijderen we uw proefaccount.

Meer dan 9700 tevreden gebruikers.

“Het gebruikersgemak & de snelle toepasbaarheid zijn voor mij belangrijke voordelen van de software.”

Ton Ooms
Ooms Accountants & Belastingadviseurs

Bekijk meer referenties
Geschikt voor élk boekhoudpakket, zoals:
Bekijk alle pakketten