Probeer nu de Speedbooks demo!

Speedbooks gratis 14 dagen proberen? Vul nu het formulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op. Vragen over de demo? Lees dan de veelgestelde vragen onder het formulier of neem contact op.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Veelgestelde vragen over de Speedbooks demo

Wil jij eerst weten waar je aan toe bent voordat je jezelf inschrijft? Groot gelijk! Onderstaand hebben wij de veelgestelde vragen (en antwoorden) over de demo op een rijtje gezet.

Worden mijn gegevens bij inschrijving gedeeld met derden?

Hier past een kort antwoord: nee, de ingevulde gegevens worden niet met anderen gedeeld. Wanneer je dit formulier invult zal enkel vanuit Speedbooks contact met jou worden opgenomen met informatie over de aanvraag.

Bekijk onze privacy verklaring hier.

Wat houd de demo exact in & wat kan ik hierin doen?

In de demo periode van 14 dagen zijn alle functies van Speedbooks beschikbaar, behalve de mogelijkheid tot het deponeren van de jaarrekening oftewel SBR.

Voor hoeveel personen geldt de demo?

De demo van 14 dagen is toegankelijk vanaf één emailadres. Mocht je graag willen testen met meerdere personen in het bedrijf is dit dus enkel mogelijk als zij ook de inloggegevens voor de demo hebben. Is dit vanwege veiligheidsredenen/AVG niet mogelijk, neem dan contact op met onze support afdeling, wij helpen graag verder.

Wat gebeurt er na mijn proefperiode?

Na de proefperiode wordt er contact met je opgenomen met de vraag naar jouw ervaringen en of je Speedbooks verder wil gaan gebruiken. Wanneer je akkoord bent behoud je al je gegevens en wordt je account omgezet naar een betaald account. Zie je er vanaf? Dan verwijderen we je proefaccount.

Meer dan 4000 tevreden gebruikers.

“Speedbooks software in één woord: doeltreffend!”

Peter Veenman
CSN Groep B.V.

Bekijk meer referenties
Geschikt voor élk boekhoudpakket, zoals:
Bekijk alle pakketten