Exact rapportage

Maakt u gebruik van Exact rapportage? Dan hebben wij goed nieuws voor u. Waarom? Speedbooks heeft een goede samenwerking en koppeling ontwikkeld. Zo kunnen klanten die gebruik maken van Exact efficiënt, eenvoudig en vooral snel werken met Speedbooks. Maak nu met de Speedbooks App exact rapportages. Van managementrapportages, financiële rapportages tot en met jaarrekeningen. Met een paar klikken op de knop komen alle gegevens uit Exact.

Exact rapportage met Speedbooks

Speedbooks is een eenvoudig, maar uitgebreid softwarepakket waarmee bijna elk (financieel) rapport automatisch gegenereerd kan worden. Pas huidige rapporten van Exact aan in Speedbooks en geef ze een eigen betekenis. Doe dit door meer informatie toe te voegen of juist tabellen, grafieken of diagrammen uit te splitsen. Efficiëntie en eenvoud, dat is de Speedbooks koppeling met Exact.

Koppel Speedbooks met Exact rapportage

Benieuwd hoe Speedbooks werkt met Exact? Maak dan gebruik van onze demo! Probeer onze demo 14 dagen uit en koppel Exact met Speedbooks. U kunt de koppeling zelf doen! Het kan voorkomen dat u dit lastig vind. In dat geval kan onze afdeling support u daarmee helpen of download de handleiding.

Probeer Speedbooks nu uit met Exactkoppeling!

U kunt vanuit Speedbooks direct contact maken met uw Exact administratie(s) en zo grootboeksaldi in een keer in Speedbooks inladen of verversen. Van 1 periode of van meerdere jaren, het kan allemaal automatisch. Ingewikkeld? Nee, alles wat u nodig heeft in Speedbooks zijn inloggegevens van Exact! Download nu de demo en ervaar het gemak van Speedbooks rapportage software.

DEMO AANVRAGEN

Meer dan 9700 tevreden gebruikers.

Rapportage in een heldere vorm, zonder zorgen over fouten en lay-out.

Snijtech
Peter Meindertsma

Bekijk meer referenties
Geschikt voor élk boekhoudpakket, zoals:
Bekijk alle pakketten