Voorkom verassingen in je liquiditeit!

Liquiditeitsprognose maken

Enig idee hoe de liquiditeit er over een paar maanden of over een jaar uitziet? Dat is moeilijk voorspelbaar echter wél belangrijk om te weten. Met een liquiditeitsprognose kunt u minder snel voor verrassingen te staan. Het geeft inzicht in de cashflow van de onderneming, zodat de uitgaven van het bedrijf kan voorspellen en kan plannen. Handmatig kost het veel tijd om zo’n prognose te maken. Speedbooks maakt het mogelijk om deze prognoses te automatiseren. Aan de hand van gegevens, zoals betaaltermijnen, btw-tarieven en geplande bankmutaties, wordt eenvoudig een realistisch beeld van de toekomstige situatie van uw financiën geschetst. Kortom geen complexe spreadsheets, handmatige rapportages of gemiste kansen.

Maak kennis met de mogelijkheden van Speedbooks. Vraag nu vrijblijvend de demo aan!

Ons filmpje over de liquiditeitsprognose:

De voordelen van een automatische liquiditeitsprognose:

  • Actueel en betrouwbaar;
  • Sneller en efficiënter;
  • Overzichten eenvoudig personaliseren;
  • Deze maand voorspellen wat je volgende maand uitgeeft;
  • De prognose wordt over bepaalde periodes automatisch gemaakt.

De prognose wordt over bepaalde periodes automatisch gemaakt, uiteraard is het ook altijd mogelijk op zelfgekozen momenten een op te stellen.

Prognose software voor je liquiditeit (en meer)

Speedbooks is een prognose softwaretool die jou als ondernemer ontzettend veel tijd bespaart.Ons programma maakt allerlei financiële overzichten, van liquiditeitsprognose tot managementrapportage, en bied je ook de mogelijkheid om “custom” rapportages te maken. Hierdoor krijg je met enkele drukken op de knop een compleet overzicht van je gehele financiële boekhouding. De tijd die je bespaart kan vervolgens gebruikt worden om de cijfers te analyseren en kansen te vinden voor je onderneming.

Overigens is Speedbooks geen boekhoudpakket: bekijk de te koppelen boekhoudpakketten.

Hoe werkt het?

Speedbooks haalt de data rechtstreeks uit uw online boekhoudpakket en verwerkt de gegevens in visuele dashboards, rapportages en alerts die precies vertellen hoe elk onderdeel van de organisatie presteert. Het is zelfs mogelijk om periodiek automatisch bepaalde overzichten te laten maken. Dit is 24/7 mogelijk en gaat heel snel, het verwerken van de data van uw boekhoudpakket wordt na het koppelen namelijk direct gedaan. Dankzij onze aanvullende online software en onze mobiele app heeft u de data bovendien altijd bij de hand.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Nieuwsgierig wat onze software voor uw kan betekenen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers of vraag vrijblijvend de demo aan.

Klik hieronder voor meer informatie:

Deel deze informatie:

Meer dan 9700 tevreden gebruikers.

"Ik kan mij richten op onze kerntaak: transport!"

Joost van der Valk
Van Der Valk Transport B.V.

Bekijk meer referenties
Geschikt voor élk boekhoudpakket, zoals:
Bekijk alle pakketten