Managementrapportages maken uit je boekhoudpakket

Management- en rapportagetool van Speedbooks

Duurt het op dit moment erg lang of is het niet mogelijk om een managementrapportage te maken? Met de financiële management- en rapportage tool van Speedbooks is het mogelijk om binnen enkele minuten zelf managementrapportages te maken. Gemakkelijk en overzichtelijk zonder ingewikkelde query’s of draaitabellen. Met vijf simpele en functionele knoppen stel je rapportages samen over omzet en exploitatiekosten, je werkkapitaalpositie en je financiële KPI’s. Ook genereert Speedbooks eenvoudig je jaarrekening. Hiermee spaar je aanzienlijke accountantskosten uit. Die kun je beter besteden aan een goed financieel advies!

Flexibiliteit in financiële rapportage met Speedbooks

Het doel van managementrapportage is om snel en duidelijk inzicht te geven in verschillende financiële gegevens en de voortgang van gestelde doelen. Speedbooks biedt hierbij maximale flexibiliteit. Je krijgt de beschikking over een arsenaal aan Excel rapportmodellen. Van managementoverzicht, maand- en kwartaalanalyses tot en met een uitgebreid jaarrekeningmodel. Wil je bepaalde onderdelen aanpassen? Geen probleem, dit is allemaal mogelijk. Daarnaast bepaal je zelf hoe je financiële rapportages eruit komt te zien door bijvoorbeeld eigen templates toe te voegen aan het programma.

Speedbooks is een rijke aanvulling op vrijwel alle voorkomende financiële softwarepakketten. Je kunt deze management- en rapportagetool zelfs toepassen als je gebruikmaakt van meerdere boekhoudpakketten! Op deze manier ben je in staat om heel eenvoudig inzicht te krijgen in je financiën, personaliseer je je huidige financiële software en behoud je ultieme grip op je cijfers!

Maak management rapportages met Speedbooks

Speedbooks verwerkt de gegevens in visuele dashboards, rapportages en alerts die precies vertellen hoe elk onderdeel van de organisatie presteert. De rapportagetool doet het werk voor jou zodat je zelf meer tijd overhoudt voor belangrijkere zaken en je daarop meer kunt focussen. Benieuwd wat de software van Speedbooks kan betekenen voor jou? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers of vraag een gratis demo aan, waarmee je tot twee weken lang gratis gebruik kan maken van onze software.

Deel deze informatie:

Meer dan 2500 tevreden gebruikers.

"Niet alleen ik werk naar volle tevredenheid met Speedbooks, ook mijn klanten vinden de presentaties (managementoverzichten) heel prettig en duidelijk."

Bert Elfferich
Elfferich Administratie & Belastingadvies

Bekijk meer referenties
Geschikt voor élk boekhoudpakket, zoals:
Bekijk alle pakketten