Forecasting voorbeeld

Het goed voorspellen van je financiën is cruciaal voor je bedrijf. Om dit te voorspellen zijn verschillende overzichten geschikt zoals een managementrapportage of liquiditeitsplanning. Benieuwd hoe een dergelijke rapportage eruit kan zien voor jouw bedrijf? Download hier het voorbeeld.

Forecasting voorbeeld downloaden

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Hoe werkt het?

  1. Vul het formulier in
  2. Ontvang een voorbeeld direct in je mailbox
  3. Optioneel: vraag de Speedbooks demo aan en ervaar het zelf!

Wanneer gebruik je forecasting?

Zoals al aangegeven is forecasting altijd belangrijk: je wilt immers ten alle tijde weten hoe je bedrijf er financieel voor staat. Desalniettemin zijn er een aantal situaties wanneer een goede voorspelling extra belangrijk is. Bijvoorbeeld vlak voor de aanschaf van een nieuwe voorraad, bij een grote investering of wanneer je bedrijf bepaalde wijzigingen in bedrijfsvoering wilt doen.

Speedbooks: handige financiële rapportagetool

Het voorbeeld wat je hier download is gegenereerd in Speedbooks: onze rapportagetool. Speedbooks maakt financiële analyses en forecasting wel erg makkelijk: koppel het aan je boekhoudpakket en met één druk op de knop genereer je elk overzicht dat je wilt. Zo bespaar je kostbare tijd die je kan gebruiken voor je klanten of het daadwerkelijk analyseren van de data.

Meer weten?
Meer weten over Speedbooks of specifiek het maken van forecasting in onze software? Klik dan op een van onderstaande links:

  1. Wat is Speedbooks Rapportage?
  2. Bekijk alle features
  3. Vrijblijvende demo

Meer dan 4000 tevreden gebruikers.

"Niet alleen ik werk naar volle tevredenheid met Speedbooks, ook mijn klanten vinden de presentaties (managementoverzichten) heel prettig en duidelijk."

Bert Elfferich
Elfferich Administratie & Belastingadvies

Bekijk meer referenties
Geschikt voor élk boekhoudpakket, zoals:
Bekijk alle pakketten