Forecasting voorbeeld

Het goed voorspellen van uw financiën is cruciaal voor een bedrijf. Om dit goed te doen zijn er verschillende overzichten beschikbaar, zoals een managementrapportage of liquiditeitsplanning. Benieuwd hoe een dergelijke rapportage eruit kan zien voor uw bedrijf? Download het voorbeeld.

Forecasting voorbeeld downloaden

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Hoe werkt het?

  1. Vul het formulier in
  2. Ontvang een voorbeeld direct in uw mailbox
  3. Optioneel: vraag de Speedbooks demo aan en ervaar het zelf!

Wanneer gebruik je forecasting?

Zoals al aangegeven is forecasting altijd belangrijk: u wilt immers ten alle tijde weten hoe uw bedrijf er financieel voor staat. Desalniettemin zijn er een aantal situaties wanneer een goede voorspelling extra belangrijk is. Bijvoorbeeld vlak voor de aanschaf van een nieuwe voorraad, bij een grote investering of wanneer uw bedrijf bepaalde wijzigingen in bedrijfsvoering wilt doorvoeren.

Speedbooks: handige financiële rapportagetool

Het voorbeeld wat u download is gegenereerd in Speedbooks: onze rapportagetool. Speedbooks maakt financiële analyses en forecasting wel erg makkelijk: koppel het aan uw boekhoudpakket en met één druk op de knop genereert u elk overzicht dat uw wilt. Zo bespaart u kostbare tijd die u kan gebruiken voor klanten of het daadwerkelijk analyseren van de data.

Meer weten?
Meer weten over Speedbooks of specifiek het maken van forecasting in onze software? Klik dan op een van onderstaande links:

  1. Wat is Speedbooks Rapportage?
  2. Bekijk alle features
  3. Vrijblijvende demo

Meer dan 9700 tevreden gebruikers.

"Ik kan mij richten op onze kerntaak: transport!"

Joost van der Valk
Van Der Valk Transport B.V.

Bekijk meer referenties
Geschikt voor élk boekhoudpakket, zoals:
Bekijk alle pakketten