Altijd en overal toegang tot je financiële data

Speedbooks heeft een mobiele app ontwikkeld waardoor je altijd jouw actuele cijfers op zak hebt. Deze applicatie maakt gebruik van exact dezelfde data die ook in jouw dashboard staat. De app is ontwikkeld voor iOS en Android toestellen.

Let op! Speedbooks is een aanvulling op jouw boekhoudpakket, dus niet een boekhoudpakket an sich. Je dient over een boekhoudpakket te beschikken om gebruik te kunnen maken van de rapportage tool.

Hoe werkt de Speedbooks app?

De Speedbooks App kun je vinden in de Playstore en de App store. Bij het openen van de app kun je inloggen met je mailadres en wachtwoord. Dit zijn dezelfde inloggegevens die je nodig hebt voor Speedbooks op de desktop. De app is heeft de dezelfde koppelingen als de desktopversie en heeft hetzelfde dashboard. Ook dit is op mobiel aan te passen. Zijn er financiële veranderingen in jouw bedrijf? Dan is dit meteen te zichtbaar in de app van Speedbooks.

Analyseer je cijfers

Net als met de desktopversie van Speedbooks kun je met de mobiele versie aansprekende en overzichtelijke grafieken maken. Vervolgens zijn deze grafieken ook doorklikbaar tot op grootboeknummer niveau. Wil je van een andere periode de cijfers terugzien? Dat kan. De gewenste periode is zowel enkelvoudig als cumulatief in te stellen.

Financieel dashboard op mobiel aanpassen

Wat ook mobiel kan is het aanpassen van het financiële dashboard. Kies de gewenste periode en laat de applicatie de cijfers inladen tot een mooi grafiek. Er zijn verschillende grafiektypes en diagrammen beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Lijngrafieken
  • Staafdiagrammen
  • Kolomdiagrammen

Deze grafieken of diagrammen kun je gebruiken om bijvoorbeeld posten uit de balans, exploitatiebegroting of resultatenrekening te halen. Op deze manier kun je nieuwe KPI’s opstellen en zichtbaar maken.

Nu de app proberen?

Heb je vragen over het gebruik van de app? Dan kun je contact opnemen via 0513-820130 of  een mail sturen naar: info@speedbooks.com

14 dagen gratis demo

In de Speedbook App is het niet mogelijk om de gratis demo aan te vragen. Dit dient via de website aangevraagd te worden. Als dit is gedaan, dan kan je met het demo account inloggen op de Speedbooks App. Zo kun je ook direct het gemak van Speedbooks ervaren.

DEMO AANVRAGEN

Meer dan 4000 tevreden gebruikers.

“Speedbooks software in één woord: doeltreffend!”

Peter Veenman
CSN Groep B.V.

Bekijk meer referenties
Geschikt voor élk boekhoudpakket, zoals:
Bekijk alle pakketten