Altijd en overal toegang tot je financiële data

Speedbooks heeft een mobiele app ontwikkeld waardoor u altijd actuele cijfers op zak hebt. Deze applicatie maakt gebruik van exact dezelfde data die ook in uw dashboard staat. De app is ontwikkeld voor iOS en Android.

Let op! Speedbooks is een aanvulling op uw boekhoudpakket, dus niet een boekhoudpakket an sich. U dient over een boekhoudpakket te beschikken om gebruik te kunnen maken van de rapportage tool.

Hoe werkt de Speedbooks app?

De Speedbooks App kunt u vinden in de Playstore en de App store. Bij het openen van de app kunt u inloggen met uw mailadres en wachtwoord. Dit zijn dezelfde inloggegevens die u nodig hebt voor Speedbooks op de desktop. De app heeft dezelfde koppelingen als de desktopversie en hetzelfde dashboard. Ook dit is op mobiel aan te passen. Zijn er financiële veranderingen in uw bedrijf? Dan is dit meteen zichtbaar in de app van Speedbooks.

Analyseer uw cijfers

Net als met de desktopversie van Speedbooks kunt u met de mobiele versie aansprekende en overzichtelijke grafieken maken. Vervolgens zijn deze grafieken ook doorklikbaar tot op grootboeknummer niveau. Wilt u van een andere periode de cijfers terugzien? Dat kan. De gewenste periode is zowel enkelvoudig als cumulatief in te stellen.

Financieel dashboard op mobiel aanpassen

Wat ook mobiel kan is het aanpassen van het financiële dashboard. Kies de gewenste periode en laat de applicatie de cijfers inladen tot een mooie grafiek. Er zijn verschillende grafiektypes en diagrammen beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Lijngrafieken
  • Staafdiagrammen
  • Kolomdiagrammen

Deze grafieken of diagrammen kunt u gebruiken om bijvoorbeeld posten uit de balans, exploitatiebegroting of resultatenrekening te halen. Op deze manier kunt u nieuwe KPI’s opstellen en zichtbaar maken.

Nu de app proberen?

Heeft u vragen over het gebruik van de app? Dan kunt u contact opnemen via 0513-820130 of  een mail sturen naar: info@speedbooks.com

14 dagen vrijblijvend proberen

In de Speedbook App is het niet mogelijk om de gratis demo aan te vragen. Dit dient via de website aangevraagd te worden. Als dit is gedaan, dan kunt u met het demo account inloggen op de Speedbooks App. Zo komt u ook direct het gemak van Speedbooks ervaren.

DEMO AANVRAGEN

Meer dan 9700 tevreden gebruikers.

“Het gebruikersgemak & de snelle toepasbaarheid zijn voor mij belangrijke voordelen van de software.”

Ton Ooms
Ooms Accountants & Belastingadviseurs

Bekijk meer referenties
Geschikt voor élk boekhoudpakket, zoals:
Bekijk alle pakketten