Passie voor financiële rapportageprocessen

Innovatie vanuit de gebruiker

Speedbooks is in 2009 begonnen vanuit passie voor financiële rapportageprocessen. Niet de processen zelf staan centraal, maar het voordeel dat ondernemers halen uit betaalbare, snel te genereren en inzichtelijke jaar- en kwartaalrekeningen en meer gespecialiseerde financiële rapportages en analyses.

Unieke prijsstelling

We leveren onze innovatieve rapportagesoftware aan kleine en grote ondernemers en accountants- en administratiekantoren in binnen- en buitenland. Daar zetten we betrouwbare services naast als online support, handleidingen en trainingen. We luisteren goed naar onze gebruikers en blijven innoveren. We zijn altijd alert op kansen om onze rapportagetool te verbeteren en rapportageprocessen te optimaliseren.

Waar voor je geld

Als ontwikkelaar en leverancier leveren we toegevoegde waarde. We gaan voor een duurzame samenwerking met onze afnemers en zijn transparant in onze manier van zakendoen. We zijn trots op ons product en we zijn er extra trots op dat onze scherp geprijsde Speedbooks rapportagetool de beste prijs-/kwaliteitverhouding biedt van alle vergelijkbare rapportagesoftware.

Onze gebruikers zeggen het zelf: ‘we verdienen onze investering dubbel en dwars terug!’

Enkele gebruikers van Speedbooks:

Meer dan 9700 tevreden gebruikers.

“Speedbooks software in één woord: doeltreffend!”

Peter Veenman
CSN Groep B.V.

Bekijk meer referenties
Geschikt voor élk boekhoudpakket, zoals:
Bekijk alle pakketten