Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Speedbooks is een maatschappelijk betrokken organisatie en wij kijken verder dan de financiële branche en onze eigen klanten. Dit doet Speedbooks op verschillende manieren: in de vorm van financieel ondersteuning, maar ook het faciliteren van goederen of diensten behoort tot de mogelijkheden. Op dit moment ondersteunt Speedbooks onder andere:

Nyck de Vries

 

Nyck de Vries is dit seizoen een van de titelkandidaten in de Formule 2. De kampioenen van  de laatste jaren uit deze klasse belandden in de Formule 1 en dat is ook zijn doel. Seizoen 2019 gaat Nyck de Vries met het team ART Grand Prix op jacht naar de hoofdprijs zodat hij zeker is van promotie naar Formule 1.  Speedbooks ondersteunt hem naar dit ultieme doel. Lees alles over Nyck de Vries, zoals de raceverslagen. We volgen Nyck in “The Road To F1”. Nyck de Vries

Co-sponsor van Sc Heerenveen

 

scheerenveen - speedbooks

Speedbooks, het business software bedrijf van Lume Paulusma, is co-sponsor geworden van sc Heerenveen. Het bedrijf uit Heerenveen is al langere tijd betrokken bij de Friese club. Algemeen directeur Paulusma is sinds jaar en dag groot fan, is seizoenkaarthouder, heeft een passie voor voetbal en heeft met zijn bedrijf sinds 2008 een zakenloge in het stadion (samen met twee andere bedrijven, HANOS en Start People) en is sindsdien OSSH-lid. Dit jaar werd de landelijke branche award in de categorie “Business Software” gewonnen en de viering hiervan vond plaats in het Abe Lenstra stadion. Dit alles maakt de stap naar co-sponsor een logische.
Sc Heerenveen

scheerenveen - speedbooks

 Koninklijke Nederlandse Kaatsbond

 

De KNKB is één van de oudste Nederlandse sportbonden. Op dit moment zijn er 110 kaatsverenigingen, onderverdeeld in 12 federaties, bij de kaatsbond aangesloten. Per 1-1-2019 heeft de KNKB 10.045 leden. De Koninklijke Nederlandse Kaatsbond heeft ten doel de beoefening van de kaatssport te bevorderen. Vanuit de kracht en unieke positie van de kaatssport wil de KNKB als organisator, verbinder en expertisecentrum de kaatscultuur, -tradities en -waarden behouden en de beoefening en de betekenis van de kaatssport in al haar vormen bevorderen.

Culturele hoofdstad 2018

 

Leeuwarden-Fryslân is in 2018 de Culturele Hoofdstad van Europa. Een jaar lang laten de Friezen zien hoe ze het leven vieren en daarbij een gezonde planeet achter laten voor de generaties die nog komen. Hoe ze met lef hun kop boven het maaiveld uitsteken om hun eigenwijze manieren grenzeloos aan de wereld te laten zien. Cultuur is dus niet het doel, maar het middel. Het landschap is het podium en iedereen is uitgenodigd!
Fryslân Culturele Hoofdstad

De goede doelen

 

 

 

 

Speedbooks ondersteund bovenstaande goede doelen op verschillende manieren. In onze nieuwsbrieven en op de website via ‘Nieuws‘ besteden wij aandacht aan de evenementen.

Het Foppe Fonds

Golfen voor het Foppe Fonds

Het Foppe Fonds zet zich in voor kinderen met een beperking. Omdat zij geloven dat ieder kind die je een kans geeft om zichzelf te ontwikkelen, dat zal aangrijpen. Zij bieden deze kinderen een sportieve kans die niet alleen bijdraagt aan hun sportieve ambities, maar ook hun maatschappelijke ontwikkeling.

Watersportvereniging Sneek

kws

Speedbooks en de KWS tekenden een sponsorovereenkomst voor drie jaar. Speedbooks rapportage software helpt ondernemers hun financiële management te stroomlijnen. Het Friese bedrijf is nauw verbonden aan meerdere regionale sportorganisaties. Lume Paulusma: “Ik woon in Sneek en draag de lokale sport een warm hart toe. Speedbooks sponsort twee voetbalclubs en daarnaast de Koninklijke Nederlandse Kaatsbond en sportclub Heerenveen. Als Fries vind ik het belangrijk om bijzondere Friese organisaties en evenementen met een mooie historie te ondersteunen.”
www.kws-sneek.nl

Meer dan 4000 tevreden gebruikers.

"Ik kan bedrijfsinformatie met Speedbooks rapportage software op eenvoudige wijze presenteren m.b.v. de grafische rapportmodellen."

Harald van Amerom
Hafkamp Gerechtsdeurwaarders

Bekijk meer referenties
Geschikt voor élk boekhoudpakket, zoals:
Bekijk alle pakketten