Sponsoring autocoureur Nyck de Vries in de jacht op Formule 1

De 23-jarige De Vries is dit seizoen een van de titelkandidaten in de Formule 2. De laatste vijf kampioenen uit die klasse belandden in de Formule 1 en dat is ook zijn doel. Sportieve ondersteuning heeft hij al van F1-team McLaren, waar hij juniorrijder is. Maar nu is er ook financiële ondersteuning, uit eigen regio.

De Vries is blij en dankbaar. ,,Ondersteuning is altijd mooi. En het is extra mooi dat het Friese bedrijven zijn. Want ik ben op en top Fries. Ze krijgen er onder meer clinics voor terug, ik ga ze meenemen naar de fabriek en we gaan racen op Assen.”

Van de vijf bedrijven wordt Speedbooks, leverancier van rapportage-software voor boekhouding, de grootste sponsor. Het bedrijf van onder anderen Lume Paulusma sponsort in de loopbaan van De Vries en prijkt ook op de auto, de helm en de kleding. ,,We tekenen voor twee jaar, want we kunnen Nyck dan in de F2 ondersteunen en hopelijk volgend jaar in F1”, legt Paulusma uit.

NDC Mediagroep, uitgever van onder meer Leeuwarder Courant en Dagblad van het Noorden, is een van de andere vier bedrijven. Voor onlineplatform Niels’ Garage zal De Vries onder meer vlogs voor autoliefhebbers gaan opnemen. De andere bedrijven die hem vanaf nu ondersteunen zijn Univé, Rotero Groep en Promotex. Die laatste gaat bijvoorbeeld merchandise op de markt brengen.

 

Meer dan 9700 tevreden gebruikers.

Rapportage in een heldere vorm, zonder zorgen over fouten en lay-out.

Snijtech
Peter Meindertsma

Bekijk meer referenties
Geschikt voor élk boekhoudpakket, zoals:
Bekijk alle pakketten