Voorbeschouwing Hungaroring

In het weekend van 27-29 juli vindt op de Hungaroring de volgende Formule 2 race plaats. Nyck de Vries, gesponsord door Speedbooks, zal daar proberen zich weer te manifesteren en punten te pakken voor het Formule 2 kampioenschap.

De kenmerken van de Hungaroring

Het circuit Hungaroring is uitdagend voor de rijders. De kenmerken van de Hungaroring verschillen sterk van de andere circuits die Formule 2 bezoekt. Door zijn krappe bochten is het perfect voor het testen van de aerodynamica en maakt het minder afhankelijk van een door power-driven circuit.

Vorig jaar werd Nyck de Vries derde in de hoofdrace en haalde de Nederlander ook in de sprintrace van de Formule 2 op de Hungaroring het podium. De Vries bereikte de finish als derde, de winst ging toen naar Honda-talent Nobuharu Matsushita. Met zijn twee derde plaatsen verdubbelde De Vries in één klap zijn hoeveelheid podiumplaatsen van 2017. Uiteraard volgt Speedbooks de trainingen en de race van Nyck de Vries op de voet.

Benieuwd hoe Speedbooks en Nyck de Vries elkaar versterken? Klik hier.

Meer dan 9700 tevreden gebruikers.

"Niet alleen ik werk naar volle tevredenheid met Speedbooks, ook mijn klanten vinden de presentaties (managementoverzichten) heel prettig en duidelijk."

Bert Elfferich
Elfferich Administratie & Belastingadvies

Bekijk meer referenties
Geschikt voor élk boekhoudpakket, zoals:
Bekijk alle pakketten