Nyck de Vries ook op Spa Franchorchamps op naar P1?

Bijna 80.000 Nederlandse fans wisten vorig seizoen het circuit op Spa-Francorchamps te vinden en wisten het om te dopen in een oranje plek. Als je het over een thuisrace kunt hebben, dan is dat voor Nederlanders toch het circuit in de Belgische Ardennen. Ook bij de rijders is dit circuit favoriet. Met ruim zeven kilometer lengte is Spa Francorchamps nog steeds het langste circuit op de kalender. Het circuit kent een aantal rechte stukken en zeer aantrekkelijke bochten zoals onder meer “Eau Rouge” die de echte coureur ook vol gas neemt.

Spa Franchorchamp mooiste circuit ter wereld

Het circuit van Spa-Francorchamps wordt door veel coureurs beschouwd als het mooiste circuit ter wereld. Het is ondanks de vele vernieuwingen nog steeds een authentiek en oud racecircuit dat de natuurlijke glooiingen van het landschap volgt. De “Raidillon aan de Eau Rouge” (vaak wordt de gehele bochtencombinatie foutief “Eau Rouge” genoemd, terwijl alleen het kleine knikje onderaan de heuvel “Eau Rouge” heet), is wellicht het bekendste deel van het circuit. Het is een lange bocht, die de renners rechts naar boven het dennenbos inleidt. In de Formule 1 wordt deze bocht normaal gesproken vol gas genomen.

Update motoren Formule 2

Na Silverstone zijn de motoren van alle Formule 2 auto’s ingenomen en gelijkgetrokken. Er zijn ook updates aan de auto’s doorgevoerd, waaronder aan de koppeling. Of de rest van het seizoen nu competitiever verloopt is de vraag. Het zal aan komen op de afstellingen van de rijders zelf wat ze uit deze updates halen op Spa Franchorchamps.

De kansen voor Nyck de Vries op Spa Franchorchamps

Dit jaar worden weer vele Nederlandse fans verwacht. Ook voor Nyck de Vries een fantastische ambiance om in de Formule 2 weer voor een goed resultaat te gaan. Nyck staat vierde in het tussenklassement en de vraag is natuurlijk wat er nog mogelijk is. Nyck: “Dat is zó moeilijk in te schatten. Het is denk ik niet onredelijk te zeggen dat dit het meest competitieve seizoen is van de afgelopen vijf jaar. Er gebeurt ieder weekend wel wat. Nu zag je dat Russell wel met technische pech te kampen had en uiteindelijk maar één puntje aan het weekend in Hongarije overhoudt. Tot en met Frankrijk hadden wij goede vorm en in Hongarije ook, na lastige races in Engeland en Oostenrijk. Als we deze vorm kunnen vasthouden, ben ik weer in the running.”

Benieuwd hoe Speedbooks en Nyck de Vries elkaar versterken? Klik hier.

Meer dan 9700 tevreden gebruikers.

Speedbooks maakt de vertaalslag van boekhouding naar begrijpende rapportages. Dit ontzorgt en geeft mijn cliënten meer inzicht in hun eigen onderneming.

Administratiekantoor van Oldenmark
Pascal van Oldenmark

Bekijk meer referenties
Geschikt voor élk boekhoudpakket, zoals:
Bekijk alle pakketten