Partner programma Speedbooks

Verdien 20 euro door ons te promoten!

In samenwerking met Daisycon heeft Speedbooks een affiliate programma gelanceerd. Het principe is eenvoudig: je plaatst een banner of link naar Speedbooks op je website. Als er vervolgens één van je bezoekers op een link klikt en een demo aanvraagt bij ons, dan verdien je een commissie. Deze kan oplopen tot maar liefst 20 euro per aanvraag!

Links plaatsen

Zodra je je via Daisycon hebt aangemeld voor ons partnerprogramma, bekijkt Speedbooks je website. Als deze wordt goedgekeurd, kan je links en banners gaan plaatsen. Deze zijn allemaal verkrijgbaar via Daisycon. Je mag ook links in je nieuwsbrieven opnemen of adverteren met Google AdWords! Regelmatig houden we onze deelnemers aan het programma op de hoogte van acties op onze website, zodat je hier op in kunt spelen en je winst kunt optimaliseren.

Hoe werkt het?

Stap 1: Je klikt op deze link en je gaat je aanmelden bij Daisycon (aanmelden is gratis)

Stap 2: Zodra je als affiliate bij Daisycon bent geaccepteerd, is het mogelijk om campagnes te selecteren. Je selecteert vervolgens de Speedbooks campagne. In de link of banner zit een code die registreert dat een verwijzing naar Speedbooks via jouw website is gegaan.

Stap 3: Als één van je bezoekers via jouw site een demo bij Speedbooks aanvraagt en test, ontvang jij een commissie. Affiliate-netwerk Daisycon draagt vervolgens zorg voor de uitbetaling van het commissiebedrag.

Vragen?

Neem voor vragen m.b.t. affiliate marketing contact op met Daisycon.
Indien je specifieke vragen hebt m.b.t. het Partner/Affiliate programma van Speedbooks vul dan onderstaand formulier in.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

 

Meer dan 4000 tevreden gebruikers.

"Ik kan bedrijfsinformatie met Speedbooks rapportage software op eenvoudige wijze presenteren m.b.v. de grafische rapportmodellen."

Harald van Amerom
Hafkamp Gerechtsdeurwaarders

Bekijk meer referenties
Geschikt voor élk boekhoudpakket, zoals:
Bekijk alle pakketten