Partner programma Speedbooks

Verdien 20 euro door ons te promoten!

In samenwerking met Daisycon heeft Speedbooks een affiliate programma gelanceerd. Het principe is eenvoudig: u plaatst een banner of link naar Speedbooks op uw website. Als er vervolgens één van uw bezoekers op een link klikt en een demo aanvraagt bij ons, dan verdient u een commissie. Deze kan oplopen tot maar liefst 20 euro per aanvraag!

Links plaatsen

Zodra u via Daisycon bent aangemeld voor ons partnerprogramma, bekijkt Speedbooks uw website. Als deze wordt goedgekeurd, kunnen de links en banners geplaatst worden. Deze zijn allemaal verkrijgbaar via Daisycon. U mag ook links in uw nieuwsbrieven opnemen of adverteren met Google AdWords! Regelmatig houden we onze deelnemers aan Daisycon op de hoogte van acties op onze website, zodat u hier op in kunt spelen en uw winst kunt optimaliseren.

Hoe werkt het?

Stap 1: U klikt op deze link en u gaat u aanmelden bij Daisycon (aanmelden is gratis)

Stap 2: Zodra u als affiliate bij Daisycon bent geaccepteerd, is het mogelijk om campagnes te selecteren. U selecteert vervolgens de Speedbooks campagne. In de link of banner zit een code die registreert dat een verwijzing naar Speedbooks via uw website is gegaan.

Stap 3: Als één van de bezoekers via uw site een demo bij Speedbooks aanvraagt en test, ontvang u een commissie. Affiliate-netwerk Daisycon draagt vervolgens zorg voor de uitbetaling van het commissiebedrag.

Vragen?

Neem voor vragen m.b.t. affiliate marketing contact op met Daisycon.
Indien u specifieke vragen hebt m.b.t. het Partner/Affiliate programma van Speedbooks vul dan onderstaand formulier in.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

 

Meer dan 9700 tevreden gebruikers.

Rapportage in een heldere vorm, zonder zorgen over fouten en lay-out.

Snijtech
Peter Meindertsma

Bekijk meer referenties
Geschikt voor élk boekhoudpakket, zoals:
Bekijk alle pakketten