Partner programma Speedbooks

Verdien 20 euro door ons te promoten!

In samenwerking met Daisycon heeft Speedbooks een affiliate programma gelanceerd. Het principe is eenvoudig: u plaatst een banner of link naar Speedbooks op uw website. Als er vervolgens één van uw bezoekers op een link klikt en een demo aanvraagt bij ons, dan verdient u een commissie. Deze kan oplopen tot maar liefst 20 euro per aanvraag!

Links plaatsen

Zodra u via Daisycon bent aangemeld voor ons partnerprogramma, bekijkt Speedbooks uw website. Als deze wordt goedgekeurd, kunnen de links en banners geplaatst worden. Deze zijn allemaal verkrijgbaar via Daisycon. U mag ook links in uw nieuwsbrieven opnemen of adverteren met Google AdWords! Regelmatig houden we onze deelnemers aan Daisycon op de hoogte van acties op onze website, zodat u hier op in kunt spelen en uw winst kunt optimaliseren.

Hoe werkt het?

Stap 1: U klikt op deze link en u gaat u aanmelden bij Daisycon (aanmelden is gratis)

Stap 2: Zodra u als affiliate bij Daisycon bent geaccepteerd, is het mogelijk om campagnes te selecteren. U selecteert vervolgens de Speedbooks campagne. In de link of banner zit een code die registreert dat een verwijzing naar Speedbooks via uw website is gegaan.

Stap 3: Als één van de bezoekers via uw site een demo bij Speedbooks aanvraagt en test, ontvang u een commissie. Affiliate-netwerk Daisycon draagt vervolgens zorg voor de uitbetaling van het commissiebedrag.

Vragen?

Neem voor vragen m.b.t. affiliate marketing contact op met Daisycon.
Indien u specifieke vragen hebt m.b.t. het Partner/Affiliate programma van Speedbooks vul dan onderstaand formulier in.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

 

Meer dan 4000 tevreden gebruikers.

"Niet alleen ik werk naar volle tevredenheid met Speedbooks, ook mijn klanten vinden de presentaties (managementoverzichten) heel prettig en duidelijk."

Bert Elfferich
Elfferich Administratie & Belastingadvies

Bekijk meer referenties
Geschikt voor élk boekhoudpakket, zoals:
Bekijk alle pakketten