Samenwerking MUIS Software

MUIS Software is een ambitieus en modern softwarebedrijf dat zich focust op de groei van ondernemers en accountants. Ondernemers moeten ondernemen en zo min mogelijk tijd besteden aan administratieve zaken. Met dat in het achterhoofd werd MUIS Software in 1984 opgericht en ontwikkelde het bedrijf administratieve software speciaal voor accountants en ondernemers. Inmiddels wordt de software ingezet door meer dan 20.000 ondernemers.

MUIS Software is in november 2018 een samenwerking aangegaan met Speedbooks. Met de geïntegreerde Speedbooks Rapportagetool in iMUIS Online kunnen iMUIS Online klanten vanaf nu profiteren van overzichtelijk standaard ingestelde en eigen gemaakte rapportages. Klik hier voor meer informatie over de Speedbooks Rapportagetool in iMUIS Online.

Support iMUIS Online Speedbooks Rapportagetool

Gebruik je de Speedbooks Rapportagetool in iMUIS Online en heb je hierover vragen? Neem dan contact op met support via 0513 724 050 of support@speedbooks.com.

Meer dan 2500 tevreden gebruikers.

"Ik kan mij richten op onze kerntaak: transport!"

Joost van der Valk
Van Der Valk Transport B.V.