Training Speedbooks rapportage software

Compact en resultaatgericht?

Wilt u maximaal resultaat halen uit uw Speedbooks rapportage software? Profiteer dan van onze compacte en resultaatgerichte gebruikerstraining. Een ervaren Speedbooks consultant leidt u in één dagdeel door het complete programma. Zodat de financiële rapportage software geen geheimen meer voor u heeft.

Twee trainingsvarianten

We hebben een training als u net begint met u Speedbooks en er direct het maximale uit wilt halen. En we hebben een variant voor ervaren gebruikers die willen weten wat ze nog méér kunnen halen uit hun rapportage software.
De beginnerstraining vindt plaats in de ochtend van 9.30 uur – 12.30 uur, de training voor gevorderden in de middag van 13:30 uur – 16:30 uur.

Inschrijven gaat heel gemakkelijk!

Na het invullen van het formulier ontvangt u een e-mail ter bevestiging van de inschrijving. Minimaal 1 week van tevoren sturen wij u per e-mail aanvullende, praktische informatie met betrekking tot de training.

Om de training zo effectief als mogelijk te laten verlopen zijn er per training maximaal 8 plaatsen beschikbaar. De vergoeding bedraagt € 400,- per persoon (excl. BTW).

Heeft u naar aanleiding van bovenstaande vragen en/of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op, we staan u graag te woord. We zijn te bereiken op 0513 – 820 130 of u kan een e-mail sturen naar info@speedbooks.com.

• Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Meer dan 4000 tevreden gebruikers.

Rapportage in een heldere vorm, zonder zorgen over fouten en lay-out.

Snijtech
Peter Meindertsma