Financiële rapportage software voor iedere ondernemer

Financiële rapportage software om uw administratie makkelijk te maken. Met Speedbooks is het efficiënter werken & krijgt u inzicht in uw cijfers. Zo weet u hoe het bedrijf er financieel voorstaat en kunt u snel beslissingen maken voor toekomstige investeringen en uitgaven. Weinig ervaring met financiën? Geen probleem! Ons programma is makkelijk in gebruik voor zowel ondernemers/managers als ervaren financiële medewerkers.

Speedbooks is er voor:

U kunt gebruik maken van onze financiële rapportage software en gaat verder waar uw boekhoudpakket stopt en is daarmee een rapportage tool die cijfers, vanuit de boekhouding, een betekenis geeft met behulp van tabellen, grafieken en diagrammen. Speedbooks is te koppelingen met elk boekhoudpakket.

Een financiële rapportage tool voor iedereen

Iedere ondernemer kan gebruik maken van onze software. Ongeacht welke branche of type bedrijf. Grote bedrijven zijn verplicht cijfers openbaar te maken en worden cijfers gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. Het inzichtelijk maken en het deponeren kan beide met onze software. Dit inzicht is ook belangrijk om beslissingen te kunnen nemen over investeringen en het behaalde resultaat te kunnen vergeleken met het resultaat van voorgaande jaren. Kortom, het is mogelijk om in een handomdraai te kunnen bekijken hoe het bedrijf er financieel voor staat. Bekijk en lees wat alle mogelijkheden zijn van Speedbooks.

Voorbeeld-financiële-rapportage-software Voorbeeld-financiële-rapportage-software

Ideaal voor accountancy en administratiekantoren

Als accountant of administrateur bent u dagelijks bezig met cijfers. Efficiënt, snel en foutloos werken is zeer belangrijk voor accountants en administrateurs. Door te werken met Speedbooks gaat u per klant/relatie tijd besparen. U heeft razendsnel de gewenste cijfers in beeld door middel van tabellen, grafieken en diagrammen. Vervolgens kunt u de cijfers middels een generator in een rapport verwerken. Hierdoor kunt u uw tijd focussen op het allerbelangrijkste: het analyseren van de data.

Gebruiksvriendelijk voor elk ervaringsniveau

Speedbooks kan gebruikt worden door iedere persoon die werkt met financiën. Doet u als ondernemer zelf de administratie of laat u de administratie of bent u een specialist die werkt voor één of meerdere organisaties? Wat uw situatie ook is: ons programma is makkelijk & efficiënt in gebruik. Uiteraard is het ook mogelijk meerdere gebruikers toe te voegen binnen één account mits gewenst.Dit maakt het programma ook een goede oplossing voor administratie- en accountancy kantoren.

Waarom Speedbooks?

Onze voordelen op een rij:

  • Efficiënte tool om tijd en daarmee geld te besparen;
  • Geautomatiseerde software en geschikt voor elk boekhoudpakket;
  • Snel geconsolideerde rapporten genereren;
  • Direct inzicht dankzij adequate financiële managementinformatie;
  • Sturen op concrete cijfers en analyses.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend de Speedbooks demo aan en ervaar het gemak! Zodra u een aanvraag heeft gedaan zullen wij z.s.m. contact opnemen om de demo te activeren. Hierna kunt u de demo 14 dagen proberen.

 

 

 

Meer dan 9700 tevreden gebruikers.

Speedbooks maakt de vertaalslag van boekhouding naar begrijpende rapportages. Dit ontzorgt en geeft mijn cliënten meer inzicht in hun eigen onderneming.

Administratiekantoor van Oldenmark
Pascal van Oldenmark

Bekijk meer referenties
Geschikt voor élk boekhoudpakket, zoals:
Bekijk alle pakketten