Handleiding Yuki

Zo koppel je Yuki met Speedbooks®

Eol1

Onder het kopje “Financiele Data” (1) selecteer je Yuki kan de API-sleutel ingevoerd worden. Bekijk de handleiding om een API-sleutel aan te maken hieronder.

Yuki1

Als de login is gelukt zullen er administratie(s) beschikbaar zijn onder het tabje “Administratie”.

• Selecteer hier de juiste administratie die je wil inlezen (1).
  • Selecteer bij het kopje “vanaf periode” De periode waar Speedbooks® moet beginnen met inlezen (2).
  • Selecteer bij het kopje “Tot en met Periode” tot welke periode Speedbooks® de gegevens op moet halen (2). Je kunt nu de gekozen periode(s) inlezen door op de knop “Inlezen data” te drukken (3).

Yuki2

API-sleutel aanmaken

Het aanmaken van een “API-Sleutel” moet bij ieder administratie uitgevoerd worden om een verbinding te kunnen maken met die administratie.

Kies “Mijn domein”:

Kies een administratie binnen het domein:

Ga binnen de administratie naar “Webservices”:

Klik op het plus teken als er nog geen “API-sleutel” is aangemaakt:

Maak een “API-sleutel” aan en klik op “Bewaren”:

Deze “API-sleutel” kun je gebruiken bij de pakketkoppeling.